Varför vi finns

När vi växer,
växer svenskt föreningsliv.

Vår affärsidé är superenkel. Vi ska erbjuda våra kunder spelupplevelser som i sin tur skapar mer resurser till föreningslivet. Varje krona i intäkt ger ett positivt överskott som oavkortat går till svenskt idrottsliv.

Idrottens Spel levererade under 2017 20,6 miljoner till svenska idrottsföreningar. Det är ganska exakt 20,6 miljoner mer än Betfair, världens största spelbolag. Och 20,6 miljoner mer än Unibet, Bet365 och Ladbrokes. Tja, 20,6 miljoner mer än alla utländska spelbolag. Tillsammans.

Mer än alla utländska spelbolag tillsammans? Ja, det är faktiskt sant. Som lokal aktör gör vi skillnad på riktigt och hjälper till att skapa bättre förutsättningar för ett starkt föreningsliv. Medan andra spelbolag maximerar vinsten till aktieägare maximerar vi istället resurserna till idrotten. Det är det vi brinner för.

Våra tjänster

Våra tjänster vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi driver bland annat 20 bingohallar, erbjuder Bingo på nätet samt trycker bland annat både deklarationsblanketter och bingolotter. Gemensamt för all verksamhet är att den ska skapa mer resurser och större finansiell kraft åt idrotten.

Om Idrottens Spel

Sedan 1979 har vi delat ut över 1,3 miljarder till svensk idrott.

Läs mer

Vad vi gör

Idrottens spel skapar spelupplevelser. Hos spelkunder – och på idrottsplatser.

Läs mer