Supporter.se är med i matchen för föreningslivet

Publicerad 27 mars 2015 i Nyhetsbrev

bild

Den 3 mars lanserade Idrottens Spel en helt ny produkt på den svenska spelmarknaden. Med Supporter.se får spelare ett helt nytt sätt att stödja föreningslivet i Sverige. Spelar man via Supporter.se ger de internationella speloperatörerna som är listade tillbaka en del av spelintäkterna.

Idrottens Spel är huvudägare i Supporter.se och satsningen ligger helt i linje med företagets uppdrag.

– Vi ägs av Västsvenska Idrottsförbundet och vi ska arbeta för att skapa resurser till föreningslivet. Genom Supporter.se har vi tillsammans med partners skapat en unik produkt med stor potential som vi har stora förhoppningar på, säger Matz Wallander, koncernchef för Idrottens Spel och styrelseordförande i Supporter.se.

Det går till som så att man laddar ner en applikation till sin mobiltelefon och genom den spelar på sport precis som man annars skulle göra. Den stora skillnaden att de spelbolag som valt att tillhöra Supporter.se ger tillbaka 5-15 procent av intäkterna  från oddsspelet till den förening spelaren valt att stödja. Föreningen får också 20 kronor direkt när spelaren inleder sitt spelande.

– De spelbolag som valt att finnas på Supporter.se–plattformen har helt enkelt valt att avstå en del av sin vinst till svenska idrottsföreningar. Att de internationella speloperatörerna på detta sätt väljer att stödja det nationella föreningslivet är något helt nytt, säger Gustav Lipcsey, chief executive supporter på Supporter.se.

I dagsläget är tre stora speloperatörer anslutna till Supporter.se; Betsson, NordicBet och Betsafe. Förhoppningsvis kommer vi att kunna knyta till oss ännu fler speloperatörer inom en snar framtid, säger Gustav Lipcsey.

Registrera dig idag på Supporter.se och se till att stödja föreningslivet när du spelar på sport!