Så spår Matz Wallander spelåret 2015

Publicerad 4 februari 2015 i Okategoriserade

Matz Wallander, VD

Då var 2015 i full gång! Det känns nästan lite overkligt att 2014 redan kommit och gått, men så var det också ett år som innehöll väldigt mycket för Idrottens Spel-koncernen.

Vi var official partner till världens största ungdomsturnering i fotboll, Gothia Cup och official supporter till världens största handbollsturnering, Partille Cup.

Vi brottades med utmaningar i våra bingohallar när omsättningen sjönk på Vegasmaskinerna som en följd av Svenska Spels införande av det obligatoriska spelkortet men levererade trots detta nästan 20 miljoner till föreningslivet.

Vi lanserade i september en ny produkt, idrottensbingo.se, en sajt vi är väldigt stolta över.

Vi packade sedan ihop alla våra prylar och pinaler och flyttade från Mölnlycke till nya fina lokaler i Kallebäck. IDP sitter kvar i Mölnlycke och flyttar över IT-avdelningens verksamhet till våra gamla domäner.

Allt detta samtidigt som ordinarie verksamhet självklart rullat på. Men det är så vi vill ha det. Vi vill utvecklas och hitta nya sätt att närma oss och stötta föreningslivet, och det har vi gjort.

Nu tittar vi framåt och jag har tittat lite i kristallkulan inför 2015.

2015 blir året då:

  • Den Svenska spelmarknaden slutligen får nog av oseriösa aktörer och tar krafttag mot vilseledande och aggressiv marknadsföring.
  • Vi lanserar det nya operativsystemet till Bingohallar som kommer att revolutionera marknaden både i Sverige och utomlands.
  • Supporter.se kommer upp på banan och blir en ny stark bidragsgivare till svensk idrott.
  • Utvecklingen i våra hallar tar ytterligare ett kliv gällande upplevelse och spänning.
  • Där utdelningen till föreningslivet kommer att ta ett stort skutt uppåt.
  • Den fantastiska starten av idrottensbingo.se kommer att fortsätta sin framgångssaga.
  • Det kommer att hända en massa nya saker för att gynna det svenska idrottslivet.

Jag ser fram emot ett spännande år med massor av utmaningar och möjligheter att ytterligare utveckla vår fantastiska lilla koncern.