Nu kör vi bingo med Loket på Frölunda Torg

Publicerad 18 december 2017 i Idrotts-Loket, Okategoriserade

Nu alla bingoälskare blir det bingo i storformat på Frölunda torg. Den 19 december kommer ikonen Leif ”Loket” Olsson och spelar bingo med besökarna på Frölunda Torg. Eventet är ett samarbete mellan Frölunda Torg och Idrottens Bingo.

– Bingo är folkligt och det här blir ett roligt sätt att visa upp glädjen och spänningen i att spela bingo. Att dessutom göra det på ett lite oväntat ställe med mycket folk i rörelse känns extra kul, säger Matz Wallander, vd på Idrottens Spel.

Frölunda Torg räknar med ett stort intresse och uppmanar besökare att komma i tid.

– Vi är otroligt glada att Idrottens Bingo och Leif ”Loket” Olsson har möjlighet att besöka oss mitt i julshoppingen, säger Johanne Gabrielson, marknadschef Frölunda Torg. Framför allt nu när vi har vår inneboende Alonnika på plats som sover och bor på torget under två veckors tid för att visa upp Frölunda Torgs breda utbud. Nu får vi chans att även lyfta fram Idrottens Bingo som ett komplement till allt annat som finns här! Dessutom känns det extra roligt att Leif ”Loket” vill förgylla våra besökares vardag och göra en bingocomeback

Idrottens Bingo utlovar många vinster och ett spännande spel som lockar både nya och gamla bingospelare. Frölunda Torg uppmanar gästerna att komma i god tid då intresset kommer bli stort!

Tid: den 19 december 12:00 –13:00
Var: Frölunda Torg, scenen i Centralhallen

Idrottens Bingo har 32 bingohallar runt om i Sverige och är därmed Sveriges största bingoaktör. Allt överskott från Idrottens Bingo går tillbaka till svensk idrott och förra året delade vi ut över 25 Mkr.