Idrottens Spel är Official Partner till Gothia Cup

Publicerad 29 maj 2015 i Föreningslivet, Nyhetsbrev

140716_fyrberg_3474

För andra året i rad är Idrottens Spel Official partner till världens största ungdomsturnering i fotboll, Gothia Cup. Idrotten Spel ägs av Västsvenska Idrottsförbundet och arbetar för att stärka föreningslivet i Sverige.

– Därför är det är naturligt för oss att vara med och stötta ett sådant fantastiskt arrangemang som Gothia Cup, säger Idrottens Spels marknadschef Eiwor Flodman.

Idrottens Spel delade ut över 20 miljoner kronor till föreningslivet i Sverige förra året. Förhoppningsvis ska den summan öka i år, och koncernen arbetar med nya projekt inom såväl bingo som andra områden. Allt med målet att kunna ge tillbaka ännu mer till föreningslivet.

Under förra årets Gothia Cup kunde barn och ungdomar utmana Idrottens Spels anställda i en rad aktiviteter i ett tält på Heden Center. Dessutom hade Idrottens Spel en ambulerande hejarklack som med trummor och flaggor spred stämning vid en rad matcher runt heden. Kommer klacken tillbaka i år?

– Den här gången har vi valt att satsa på mer på traditionell exponering och mindre aktivering. Det var jättekul förra året på Heden och vi kommer säkert att göra om det, men i år blir det tyvärr inga trummor och trumpeter, säger Eiwor Flodman.

Trots avsaknaden av Idrottens Spels glada gamänger på läktaren lär det blir en fotbollsfest i Göteborg den 12 – 18 juli.

– Vi ser fram emot det och är otroligt stolta över att vara Official partner till Gothia Cup,
avslutar Eiwor Flodman.

Läs mer om Gothia Cup på deras hemsida här.