IDP presenterar nytt bingosystem

Publicerad 20 april 2016 i IDP, Nyhetsbrev

idplay-spel-igång-2

Den efterlängtade uppföljaren till Sveriges populäraste bingosystem är snart här. Det var meddelandet till de inbjudna gästerna på IDPlay Bingos lanseringsdag i början av mars. Det nya bingosystemet ger bingohallarna större möjligheter att anpassa och styra upplevelsen i sin bingohall.

– Med IDPlay Bingo har vi tagit in hundratals kommentarer från medarbetare i bingohallar och implementerat det i systemet. Det är ett bingosystem som i mångt och mycket kommer från bingohallarna själva, berättare Hampus Solborg, säljare på IDP.

ProBingo, föregångaren till IDPlay Bingo, är Sveriges populäraste bingosystem och används i över 40 bingohallar runt om i Sverige. Förhoppningen är att IDPlay Bingo ska ta över positionen och så småningom även ta steget ut i Europa.

– Det är en ambition, absolut. Vi har haft det med i tankarna när vi utvecklat systemet. Det är ett flexibelt system som vi kan anpassa för att möta krav i olika länder. Vi har haft kontakt med bland annat Norge och Tyskland och det finns definitivt ett intresse, säger Eiwor Flodman, Sälj- och Marknadschef på IDP.

Med IDPlay Bingo hoppas IDP kunna hjälpa bingohallarna att skapa en attraktiv och modern spelupplevelse och i förlängningen hjälpa föreningslivet.

– Ja, vi ägs av idrotten och det är klart att det är naturligt för oss att vilja göra det vi kan för att se till att utbetalningen till föreningslivet från bingon fortsätter vara hög, avslutar Eiwor Flodman

IDPlay Bingo beräknas vara igång i de första bingohallarna i början av sommaren.

 

Läs mer om IDPlay Bingo här.