Bingovärlden|Idrottens Bingo expanderar ytterligare och öppnar i Karlskoga

Publicerad 29 maj 2014 i Bingovärlden

ib-kortis

Idrottens Bingo tar över bingohallen i Karlskoga. Det blir Idrottens Bingos 27:e bingohall och den sjätte som drivs i franchiseregi.

– Det är jätteroligt att vi får expanderar och får ännu en medlem i vår bingofamilj.  Vi erbjuder en upplevelse som våra gäster gillar och nu når vi ännu fler säger Johan Rannström, operativ chef på Idrottens Bingo.

Idrottens Bingo är Sveriges största bingoarrangör och har under det senaste halvåret öppnat flera nya hallar, bland annat i Uppsala och Västerås.

– Vi har länge varit stora i Västsverige med många hallar, med våra nya hallar i Västerås och Uppsala växer vi i östra Sverige, det är verkligen roligt, säger Niclas Magnusson, regionchef för Idrottens Bingo i östra Sverige.

Även i landets södra delar har Idrottens Bingo brutit ny mark. Hallen i Helsingborg blev företagets första i Skåne när den öppnade tidigare i år.

– Vi tror på det vi gör, vi levererar mycket pengar till föreningslivet samtidigt som vi som ger våra gäster glädje och spänning. Nu kan vi erbjuda bingospelare i Skåne det också, säger Johan Rannström.