Fullspäckad jul på Idrottens Bingo

Publicerad 27 november 2015 i Okategoriserade

shutterstock_224305621(1)

Det blir inget jullov för våra bingohallar, varken ute i Sverige eller på nätet. Det är ett fullspäckat julschema som väntar och förhoppningen är att roliga julaktiviteter i slutändan ska leda till mer pengar till föreningslivet.

På idrottensbingo.se, Idrottens Bingos nätbingosajt, erbjuds bingogästerna bland annat en tävling i form av en julkalender med två lucköppningar per dag. Dessutom blir det rimstuga, uppesittarkväll och julaftonsmys med sajtens egna julvärdar.

– Vi satsar mycket på julen på nätet, vi är en mysig och social bingosajt och julen är en tid då många vill umgås och koppla av. Vi ser fram emot att träffa alla gäster på sajten i jul, säger Johann Sandberg Niklasson, marknadskoordinator på Idrottens Bingo.

Även Idrottens Bingos bingohallar står redo för en festlig decembermånad. Julklappsspelet spelas varje dag, Den Stora Kundklubbspotten spelar ut över 180 000kr i Flaggspelet på Nobeldagen och så ska det hinnas med en ordentlig årsfinal innan året är över.

– Det finns många bra skäl att besöka våra bingohallar i december. Självklart för spänning, gemenskap och för föreningslivet, men också för alla de roliga aktiviteter som våra duktiga medarbetare ordnar, säger Johan Rannström, operativ chef för Idrottens Bingo.

Du hittar alla julens aktiviteter på idrottensbingo.se