En dag för alla bingoälskare

Publicerad 14 november 2014 i Okategoriserade

Runt om i landet flockades kundklubbsmedlemmar till sin lokala bingohall för den återkommande kundklubbsdagen. Den infaller två gånger om året, och i lördags var det dags för årets andra fest.

Magdalena Hässel är marknadskoordinator på Idrottens Bingo. Hon var ute och kände på stämningen i några av Idrottens Bingos hallar.

– Jag var på plats relativt tidigt men det var mycket folk redan då. Det var en skön stämning i bingohallarna den här dagen. Vi har otroligt duktig personal i våra hallar som anstränger sig så mycket för att göra den här dagen till något extra för våra gäster. Det märks och det är verkligen uppskattat.

Om man vill få en inbjudan till nästa kundklubbsdag och samtidigt få en massa andra erbjudanden och förmåner ska man bli medlem i Idrottens Bingos kundklubb. Det blir man enkelt i sin närmaste bingohall. Som medlem får man bonus för varje besök man gör. Bonusen omsätts sedan i värdecheckar som man får hemskickade i brevlådan. Mer information om kundklubben finns i våra hallar. Erbjudandet gäller i hallarna och inte på nätet.

Så här såg det ut på Kundklubbsdagen:

 

I Farsta välkomnades gästerna av vimplar och ballonger:

farsta_1

Även i Frölunda var det festligt värre, med ballonger och vimplar: 

frölunda_1

De här fina påsarna spelades ut i Kinna:

kinna

Idrottens Bingo Västerås var välbesökt under dagen!

vsås_1

 

Älskar du bingo? Bli medlem i kundklubben och maxa din bingoupplevelse!