Bingo på vågorna med Color Line

Publicerad 14 november 2014 i Nyhetsbrev

Dag G. Nordsveen / nordsveenfoto.no

Har du alltid drömt om att ropa bingo samtidigt som saltvattnet slår mot rutan? Då ska du läsa vidare!

Color Line är ett rederi med båtar till Norge från Sverige, Danmark och Tyskland. Nu kan resenärerna göra sin tid ombord lite mera spännande genom att spela bingo på båten! IDP har utvecklat en mobil version av sitt bingosystem ProBingo som gör att man på ett enkelt och smidigt sätt kan spela professionell bingo i stort sett var som helst.

Hampus Solborg, säljare på IDP, berättar att IDP har erfarenhet av liknande projekt:

– Vi har testat bingo ombord på båt tidigare med mycket goda resultat. Det var många som åkte bara för att spela bingo. När vi hade ”Loket” med oss var båten fullpackad med bingospelare. Color Lines gäster kommer definitivt att få en rolig stund ombord

Bingo på Color Line spelas tisdagar på båten Bohus som går mellan Strömstad och Sandefjord. Bohus avgår klockan 11.00 från Strömstad och bingo spelas på väg hem (båten avgår från Sandefjord 14.00). På resan till Sandefjord kan du passa på att avnjuta Color Lines berömda buffé och ta del av det stora shoppingutbudet ombord.

För mer information om avgångar och biljetter, besök Color Lines hemsida www.colorline.se.

Om du vill spela bingo på din båt eller om du driver någon annan verksamhet där bingo skulle vara ett roligt inslag, kontakta Hampus på IDP så hjälper han dig!