Vi sprider värmen med Novemberkramen

Publicerad 27 november 2015 i Föreningslivet

140401_fyrberg_2626

Som jag skrev i min senaste krönika så befinner vi oss i en tid där människor tvingas på flykt från krig, förföljelse och terror. Det kan kännas hopplöst men vi kan alla göra någonting för att hjälpa till. Vi på Idrottens Spel lanserar därför Novemberkramen, en vecka där vi inom hela koncernen samlar in pengar till UNHCR.

Jag är stolt över det gensvar som vi fick när vi i ledningsgruppen berättade om tanken med Novemberkramen. Stolt över att jag har medarbetare och kollegor som känner att de vill hjälpa till, som sätter andra före sig själva.

Koncernens julgåva går därför i år till UNHCR. Sammanlagt blir det drygt 130 000 kronor. Dessutom samlar vi in pengar i alla personalrum i samtliga verksamheter. De pengar som våra medarbetare samlar in kommer Idrottens Spel att matcha.

Utöver det kommer också 5 kr av varje såld kaffe i våra bingohallar att gå till insamlingen. I Skrivande stund har vi sålt över 3000 koppar kaffe, vilket kommer ge en fin summa pengar till insamlingen.

Vill ni bidra till insamlingen kan ni göra det på den här länken, där kan ni också se hur mycket vi har samlat in.

Samtidigt som detta pågår så rullar ju livet på som vanligt.

Hösten i Göteborg börjar så smått att gå över i vinter och året ska snart summeras. Man kan konstatera att vi haft ett riktigt bra bingo-år, något som kröntes med en festlig bingogala i början av november. Den kan du läsa mer om här.

Det har också varit ett år där vi fattat beslut om en ny stor investering för IDP.

Det ska bli väldigt spännande att följa utvecklingen inom så väl Idrottens Bingo som IDP under det kommande året.

Mats_Signatur

Matz Wallander