Verksamhetschef IB Blå hallen Malmö

Publicerad 19 december 2018 i Arbeta hos oss, Bingovärlden

I över 35 år har Idrottens Bingo som en del av Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Sedan starten har våra idag 22 bingohallar parallellt med vår hall på nätet, idrottensbingo.se gett 100 000 kronor om dagen till idrotts- och föreningslivet.

Idrottens Spel ägs av Västra Götalands Idrottsförbund. I koncernen ingår förutom Idrottens Bingo även IDP och IDP Mailhouse och i nuläget är vi cirka 250 anställda. Idrottens Bingo drivs utan privat vinstintresse, när du spelar bingo hos oss är du med och stärker Sveriges föreningsliv. Där andra spelbolag har som idé att göra ägarna rika, är vår idé att göra både ditt och föreningslivets liv rikare! Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl att ”gå till jobbet”. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en operativ verksamhetschef till vår trevliga hall i Malmö. Vi ligger ett stenkast från Triangelns köpcentrum. Nära till tåg och bussar. Vi letar efter en service van ledare som har kompetens och förmåga att se våra medarbetare såväl som våra kunder samtidigt som utvecklingen av bingoupplevelsen prioriteras.

Rollen som verksamhetschef innebär ett övergripande ansvar för den egna hallen gällande personal och resultat såväl som att operativt arbeta i hallen som passföreståndare. Fördelningen mellan att leda din hall och att arbeta med våra kunder är ung 50/50. Som chef upprättar du och ansvarar för din egen budget. Konkretiserar mål och arbetar gemensamt med dina medarbetare för att nå dem. Arbetar löpande med kvalitets- och arbetsmiljöfrågor såväl som utvecklar och ansvarar för aktiviteter och marknadsföringskampanjer för just din hall. Centralt har vi stödfunktioner som Ekonomi, Marknad, HR och Kvalitet som stöttar dig i ditt arbete. Du rapporterar till Affärsenhetschef för regionen.

Vi söker dig som har;

  • Arbetslivserfarenhet inom spelbranschen samt serviceyrken såsom restaurang, handel eller liknande
  • Erfarenhet och insikt i vad god gästservice är
  • Bra kommunikationskunskaper, särskilt muntligt
  • God människokännedom och omtänksam inställning till din omgivning

Extra meriterande för tjänsten är;

  • Erfarenhet av bingoverksamhet
  • Annan erfarenhet av spelvärlden

För att trivas i rollen är det viktigt att ditt ledarskap präglas av ödmjukhet och omtanke, både gällande gäster såväl som medarbetare. Du coachar och stöttar dina medarbetare, vågar delegera och ge ansvar för att få dem att växa i sina respektive roller. Du behöver sporras av att det händer mycket och tycka om att kasta dig från högt till lågt. Hög stresstålighet och att du trivs att arbeta operativt i din verksamhet är en förutsättning för att trivas i rollen. Arbetstid är främst dagtid men visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Maila din ansökan, innehållandes personligt brev och CV, till niclas.magnuson@idrottensbingo.se eller Annika Johansson annika.johansson@idrottensbingo.se senast 2019- 01- 31.

Frågor besvaras av Niclas Magnuson 010- 250 21 31 eller Annika Johansson 010- 250 21 33