Välkommen Johan Dalbro – ny affärsenhetschef för idrottensbingo.se

Publicerad 4 september 2018 i Idrottens Spel, idrottensbingo.se

Vart har du arbetat tidigare?

På familjeföretaget TH Pettersson som säljer reservdelar till bilar. Jag började som butiksansvarig men upptäckte sen att saker saknades på företaget. Vilket ledde till att jag digitaliserade dem från grunden. Sammanlagt har jag 22 års erfarenhet av försäljning och marknad och 12 år av e-handel och digital marknadsföring.

Bingo?

Bingolotto har man ju spelat, annars är jag inte så mycket för spel, jag är dålig förlorare tyvärr. Jag var och besökte Grands bingohall, det var stort, det finns en hel värld jag inte visste om. Det är en otrolig möjlighet med allt på samma ställe en familjär miljö där både personal och gäster har roligt tillsammans.

Vad ska du arbeta med här?

Mitt mål är att utveckla sajten vidare till 2.0 där hallar och digitala plattformen jobbar ihop. Vi är ju mer digitala idag, därför ska det vara lika enkelt att befinna sig där som någon annan stans. Jag har massor att lära mig för att förstå den andra sidan av myntet och på så sätt utveckla en grym produkt. Jag gillar konceptet med att ge tillbaka till föreningslivet där pengarna verkligen gör  nytta.

Sajten ska vara stabil och fungera med det sociala runt omkring och ge en bra upplevelse var man än befinner dig, oavsett om man sitter på bussen på väg hem från jobbet eller på stranden med en Pina Colada. Jag vill ta reda på vem spelaren är och få bort alla myter och fördomar som finns om bingo. Det ska inte spela någon roll om du är 80 år eller 25 år, tillsammans kan vi skapa en härlig gemenskap.

Några intressen?

Crossfit och motorsport annars älskar jag schlager, gamla goa dängor från förr.

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

Tack det känns jättekul, vi ses på sajten!