Välkommen Branimir Cupic – ny verksamhetschef för Idrottens Bingo Grand

Publicerad 9 januari 2019 i Okategoriserade

Kan du berätta lite om dig själv?

Jag är 34 år gammal och bor med min fru och två barn, på 3 och 5 år i Gråbo. Förutom att umgås med familjen tycker jag om att titta på fotboll, jag spelar inte själv längre men har jobbat som domare under några år. Det var efter att jag slutade lumpen som mitt stora intresse för bingo startade, och det har fortsatt under hela mitt yrkesliv.

Vart har du arbetat tidigare?

Jag har faktiskt arbetat på Idrottens Bingo en period. Jag startade som bingovärd i Angered 2006 och uppgraderades senare till floormanager på Grand. Under 2008 startade jag upp bingohallen på Wiselgrensplatsen och därefter i Kortedala och har jobbat med det fram tills jag började här.

Vad ska du arbeta med här?

Mitt främsta mål är att utveckla och förnya men även bevara det gamla tänket med bingo i fokus. Bingo är en tuff utmaning då spelarens beteende har förändrats under årens lopp. Men jag tror ändå på att det alltid kommer vara klassiskt och retro och aldrig gå ur tiden.

Grundtanken är att man kommer ut och träffar människor och upplever det sociala umgänget på plats. Att man spelar bingo blir en rolig och spännande bonus på upplevelsen, det blir ett fint samspel.

Roligt att ha dig här, stort lycka till! 

Tack, det känns otroligt roligt att få jobba på nordens största bingohall med toppenläge mitt i centrala Göteborg!