Vad vi gör

Vi skapar spelupplevelser.
Både för spelkunder och idrottare.

Idrottens Spel startade 1979 av Västra Götalands Idrottsförbundet. Vår första bingohall öppnade vi 1979, samtidigt som Borg, Stenmark och Wassberg erövrade idrottsvärlden. Sverige och idrotten såg annorlunda ut då. Men vårt mål har hela tiden varit detsamma.

Vi är inte riktigt som andra. Spelföretag alltså. Våra tjänster har nämligen alltid två målsättningar. De ska såklart erbjuda de bästa spelupplevelserna för våra kunder. Samtidigt ska de skapa bästa möjliga förutsättningar för idrotten. Det gör oss till ett lite annorlunda spelföretag, där vi snarare ser resultatet av vårt arbete ute på idrottsplatserna än på bolagsstämman.

Vi kämpar sida vid sida med idrottarna. Idag driver vi över 20 bingohallar runt om i Sverige. Vi erbjuder också marknadsledande variabelprint, utveckling av lotterikoncept och digitala plattformar för Bingospel till kunder i Sverige och utomlands. Under 2017 tryckte vi 6.8 miljoner deklarationsblanketter och 29.8 miljoner bingobrickor. Till skillnad från många andra spelföretag har vi inte utländska ägare. Och hela vårt överskott går tillbaka till – och stärker – svensk idrott. Det tycker vi är värt att kämpa för.

Våra tjänster

Våra tjänster vänder sig till både företag och privatpersoner. Vi driver över 20 bingohallar, erbjuder Bingo på nätet samt trycker bland annat de svenska deklarationsblanketterna, skraplotter och bingolotter. Gemensamt för all verksamhet är att den ska skapa mer resurser och större finansiell kraft åt idrotten.

Om Idrottens Spel

Sedan 1979 har vi delat ut över 1,3 miljarder till svensk idrott.

Läs mer

Varför vi finns

När vi växer, växer svensk idrott.

Läs mer