Unik pott ska spelas ut för första gången

Publicerad 27 november 2015 i Bingovärlden, idrottensbingo.se, Nyhetsbrev

IS.se-flaggspelet

När Idrottens Bingo introducerade Kundklubbspotten i början av året var det ett spännande experiment. Nu har det blivit dags att spela ut den första riktigt stora potten, över 180 000 kr, i Flaggspelet (potten delas upp på två spel). En pott som växt tack vare medlemmarnas engagemang.

Den 10 december är det Nobeldagen. En dag som många säkert känner till och har en relation till. För gäster på Idrottens Bingo innebär Nobeldagen från och med i år även att Flaggspelet ska spelas ut. Flaggspelet är den stora potten i det som företaget kallar för Kundklubbspotten. En pott som växer sig större varje gång en kundklubbsmedlem besöker en bingohall och drar sitt kundklubbskort.

– Vi startade Kundklubbspotten som ett sätt att öka spänningen i våra bingohallar, och som ännu en förmån för våra trogna gäster. Att potten nu blivit så hög som den blivit visar att våra gäster är engagerade och det är deras förtjänst att de nu har en riktigt rolig dag att se fram emot, säger Edward Walldén, ansvarig för spelutveckling på Idrottens Bingo.

Flaggspelet spelas två gånger den 10 december, klockan 13.00 och klockan 20.00. Utöver Flaggspelet blir det extravinster med Nobeltema, caféerbjudanden och mycket mer. Läs mer på idrottensbingo.se.