Tillsammans för ett välmående föreningsliv – i nya lokaler!

Publicerad 14 november 2014 i Okategoriserade

140401_fyrberg_2626

Idrottens Spel arbetar för föreningslivets bästa.  Svenska Spel gör en stor insats för föreningslivet de med. Den senaste tiden har det tyvärr uppstått en del missförstånd kring vad som gäller för förningar som vill samarbeta med oss båda.

Vi kommer därför att, tillsammans med Svenska Spel,  gå ut med ett brev där vi förtydligar vad det är som gäller. Kontentan är att det inte föreligger någon som helst konflikt i att samarbeta med Idrottens Spel samtidigt som man samarbetar med Svenska Spel eller vice versa.

Vi, Idrottens Spel, har som bekant lanserat en ny produkt i och med sjösättningen av idrottensbingo.se. Det är en produkt som på sikt kan inbringa mycket pengar till föreningslivet. Det kräver dock att föreningarna själva också visar ett engagemang och marknadsför produkten. Det har många föreningar gjort och vi är väldigt glada och tacksamma för det.

Tyvärr uppstod det ett missförstånd där en del föreningar fick uppfattningen att marknadsföring av idrottensbingo.se skulle strida mot det avtal som många föreningar har med Svenska Spel. Så är alltså inte fallet. Både vi och Svenska Spel vill föreningslivets bästa och jag vill med den här texten ytterligare understryka det. Vi kommer som sagt att gå ut med ett formellt klargörande i frågan, men jag ville passa på att ta upp det redan nu.

Med det ur vägen så kan jag med glädje meddela att vi inom kort kommer att arbeta för föreningslivet från en ny adress! Vi flyttar nämligen till nya lokaler i Kallebäck i Göteborg där vi kommer att sitta tillsammans med våra ägare, Västsvenska Idrottsförbundet och SISU Idrottsutvecklarna. Det ger oss en rad fördelar, inte minst att vi samlar ihop koncernen ytterligare (Idrottens Bingos huvudkontor också flyttar till samma lokaler). IDP kommer alltjämt finnas kvar ute i Mölnlycke, där vi också har kvar produktion av skrap-och bingolotter samt systemutvecklingsarbete.

Jag ser mycket fram emot flytten och tror att det blir ett lyft för hela koncernen. Det stärker vår organisation när vi sätter flera delar på samma fysiska plats och det blir en nytändning för alla anställda. Lokalerna kommer att vara renoverade och anpassade efter våra behov. Här ute i Mölnlycke har vi varit trångbodda ett tag och de nya lokalerna kommer att skapa bättre förutsättningar för oss att stötta föreningslivet.

Ni är självklart välkomna förbi Mejerigatan när vi flyttat in för att se hur vi har det!