Succén fortsätter för idrottensbingo.se

Publicerad 4 februari 2015 i idrottensbingo.se

onlinebingon

Med snart ett halvår under bältet är det ingen överdrift att säga att sajten som lanserades under devisen ”nätbingo med äkta bingokänsla” gått som tåget! Idrottens Bingo har över 30 års erfarenhet av bingo i hall och det var ett naturligt steg att ta verksamheten ut på nätet.

– Det är klart att vi hoppades och trodde att många skulle vilja spela och chatta hos oss, men vi visste ju inte, självklart var vi lite nervösa, säger Jenny Jansson, ansvarig för idrottensbingo.se

Men nervös hade Jenny inte behövt vara. Spelarna har hittat till sajten och de verkar onekligen trivas. I chatten är det ofta full fart och de fem chattvärdarna är populära bland gästerna.

– Vi har fått en fin relation till våra gäster, det blir precis som i bingohallarna att man har lite stammisar som man får lära känna lite bättre, men i stort sett alla har varit trevliga och goa’ säger Johanna, bingovärd på sajten.

Trots att sajten är relativt ny på marknaden har man redan hunnit med en massa roliga upptåg som skapat stor munterhet bland både medarbetare och bingogäster. Jenny Jansson berättar om den stämning som verkligen satt sin prägel på idrottensbingo.se

– Vi har roligt på arbetet tillsammans, och jag tror att våra gäster på sajten märker det. Våra utmaningar som våra bingovärdar gjort har varit väldigt uppskattade. Vem vill inte se en person ta spårvagn i flamingokostym?

Det Jenny syftar på är när bingovärden Dennis förlorade en utmaning där han inte fick äta pizza under en veckas tid. Straffet blev en heldag i en knallrosa flamingokostym. Allt dokumenterades självklart glatt av Dennis bingovärdskompisar.

Fler utmaningar och roligheter lär även i fortsättningen förhöja upplevelsen på sajten, som förutom sina roliga spel verkligen lyckats med att bli en social kanal för sajtens gäster. Precis som Idrottens Bingo hade hoppats.