”Loket” får eget spel och Superbingo flyger högt

Publicerad 20 april 2016 i Bingovärlden, idrottensbingo.se, Nyhetsbrev

160217_fyrberg_14082

Det blir som vanligt en händelserik vår i Idrottens Bingos bingohallar och på nätet. I år presenterar man det helt nya Loketspelet och ger populära Superbingo ett ansiktslyft. Dessutom blir det premiär för Supertorsdag på idrottensbingo.se

– Tanken bakom Loketspelet var att ta Loket till våra gäster, oavsett var de spelar bingo. Nu är han ju på Grand en gång i veckan, men alla kan inte komma dit. Så vi spelade in Lokets röst och satte tillsammans med Leif ihop ett spel som känns som ett riktigt Loket-spel, säger Edward Walldén, spelutvecklare på Idrottens Bingo.

Loketspelet innehåller förutom Lokets röst även fler chanser att vinna och en påse med godsaker som Loket valt ut.

Gäster på Idrottens Bingo kommer också att märka att populära Superbingo får ett nytt utseende. Med inspiration från Stålmannen har medarbetare fotograferats och fått representera en dag då bingon får riktiga superkrafter.

– Vi är supernöjda med bilderna som vi tog, de förmedlar en härlig känsla och det är roligt att vi får med våra medarbetare i vår kommunikation. Vi ändrar inget i själva Superbingon utan det är bara utseendet som får ett lyft, förklarar Johanna S Niklasson, marknadskoordinator på Idrottens Bingo.

Supertorsdag

I samband med relanseringen av Superbingo lanserade idrottensbingo.se sin version, Supertorsdag. En dag med extra många chattävlingar, bonusar och så en helt ny tävling i form av Superhjulet, där spelare får följa dragningen på film.

Loketspelet spelas varje onsdag i alla Idrottens Bingos bingohallar, Superbingo spelar vi sista torsdagen varje månad, även det i alla våra bingohallar och Supertorsdag återkommer sista torsdagen varje månad på idrottensbingo.se