Kundklubben drar sitt strå till stacken

Publicerad 29 maj 2015 i Bingovärlden, Nyhetsbrev

hemsida_kkpotten
Så här kommer kundklubbsterminalerna se ut från och med den 1 juni

Från och med den 1 juni kan medlemmar i Idrottens Bingos kundklubb vara med och påverka potten i ett flertal roliga bingospel. Den Stora Kundklubbspotten ökar genom att medlemmarna drar sitt kundklubbskort i den terminal som finns i varje bingohall. För varje drag går tre kronor till tre olika potter. Dessa potter spelas sedan ut vid olika tillfällen.

– Vi har två potter som spelas ut den 15 varje månad. Potterna delas upp på två spel vid varje tillfälle. Sen har vi en riktigt stor pott som vi spelar ut vid två tillfällen om året. Våra gäster kan hela tiden följa hur stora potterna är på sin kundklubbsterminal, säger Edward Walldén, spelutvecklare på Idrottens Bingo.

Att själv kunna vara med och påverka potten är ett helt nytt grepp från Idrottens Bingos sida och något som man hoppas ska falla gästerna i smaken. Och förhoppningsvis ge än mer pengar till föreningslivet.

– Det här är ett koncept som vi tror kommer bli uppskattat och ge oss ytterligare en skjuts framåt. Och så är det ett sätt att ge ännu ett extravärde för våra mest trogna gäster, våra kundklubbsmedlemmar.  Vi ser fram emot lanseringen nu i juni, säger Johan Rannström, operativ chef för Idrottens Bingo.

Kundklubbsmedlemmar kan börja höja Den Stora Kundklubbspotten från och med den 1 juni. Första speltillfälle är den 15 juli.