Hipp Hipp Hurra! Idrottensbingo.se har fyllt år

Publicerad 25 september 2015 i idrottensbingo.se, Nyhetsbrev

hurra

Idrottensbingo.se har fyllt år. Sajten lanserades 3 september 2014 och har nu spridit glädje till bingospelare på nätet i ett helt år.

Det var högt tryck på sajten under födelsedagen då många ville fira tillsammans med sina bingovänner på sajten. Bingovärdarna hade fullt upp med att dela ut födelsedagsgåvor och i spelen gick flera jackpotts ut till glada bingogäster.

Samtidigt som det spelades och firades på sajten så var bingovärdarna Johanna och Jessica på Nordens största bingohall, Idrottens Bingo Grand, och bjöd på tårta till alla som besökte bingohallen. Där svarade de också på frågor och hjälpte gäster med frågor om sajten.

– Det var en enorm upplevelse att få fira tillsammans med alla gäster på sajten. Vi strävar ju efter att alla som besöker oss ska ha roligt, och födelsedagskalaset blev ett slags bevis på att vi lyckats med den målsättningen. Samtidigt så gör vi en bra insats för föreningslivet, det är en riktigt bra kombination, säger Ingela Axelsson, chef för idrottensbingo.se.

Som ny gäst får du 100 kr i välkomstbonus när du registrerar dig på idrottensbingo.se. Välkommen!