Idrottens Spel samlade in 200 000 kr till UNHCR

Publicerad 7 december 2015 i Bingovärlden, Föreningslivet, Nyheter

IdrottensSpel-Facebook-Novemberkramen-UNHCR

Under den koncerngemensamma Novemberkramen samlade Idrottens Spel in 200 000 kr till UNHCR och deras arbete för att hjälpa flyktingar.

– Det är alla bolag inom Idrottens Spel som hjälpts åt, vi har samlat in pengar på våra kontor, vi har skänkt pengar från kaffeförsäljningen i våra bingohallar och så har alla julklappar i år gått till Novemberkramen. Det känns jättebra att vi fått ihop så mycket pengar till något vi vet gör skillnad, säger Matz Wallander, VD för Idrottens Spel

Novemberkramen var ett initiativ från Idrottens Spel där medarbetare uppmanades delta genom att skänka valfritt belopp varje gång de tog en kaffe. De pengar som medarbetarna samlade in matchades sedan utav Idrottens Spel. Under insamlingen gick dessutom 5 kr av varje såld kaffe i Idrottens Bingos bingohallar till insamlingen.

Matz Wallander är glad och stolt över engagemanget inom koncernen men tänker inte nöja sig med en enstaka punktinsats.

– Det är viktigt att ta ansvar och försöka hjälpa till om man kan. Det här är en del, men vi lutar oss inte tillbaka och är nöjda nu. Vi håller på och ser över ett par andra idéer där vi förhoppningsvis kommer hitta samarbeten som hjälper ytterligare människor.