Idrottens Bingo tar bingokänslan ut på nätet

Publicerad 15 september 2014 i idrottensbingo.se

onlinebingon

Bingo på nätet med äkta bingokänsla. Det är parollen när Idrottens Bingo presenterar en ny produkt på den svenska spelmarknaden. En bingosajt där fokus ligger lika mycket på gemenskap som på spel.

– Detta är ett helt nytt sätt att uppleva bingo på nätet, vår sajt erbjuder gäster ett sätt att umgås på och samtidigt spela bingo. Det känns otroligt roligt, säger Jenny Jansson som ansvarar för idrottensbingo.se.

Den nya sajten lanserades den tredje september och erbjuder spännande spel med äkta bingokänsla. Det innebär finesser och funktioner som är helt nya på onlinebingomarknaden.

– Vi vet att det finns många som gillar att spela bingo men inte alltid kan eller vill ta sig till en bingohall. Vi tycker inte att de alternativ som finns på nätet fångar känslan av vad riktig bingo är. Vi har skapat den känslan såväl i de sociala funktionerna som i detaljerna, säger Johan Rannström, operativ chef för Idrottens Bingo.

Saker som att gästen kan välja egna brickor, bakgrunder och duttar är några av d detaljerna. Med över 30 år i bingobranschen har Idrottens Bingo erfarenheten som krävs för att erbjuda en produkt med rätt känsla.

Idrottens Bingo har 27 hallar runt om i Sverige. Lanseringen av idrottensbingo.se gör att ännu fler kan ta del av den glädje och gemenskap som kännetecknar bingo. Samtidigt får föreningslivet ytterligare en inkomstkälla.

– Vi har arbetat med vår förmånstagare SBFO, där över 600 föreningar ingår, under hela den här processen för att säkerställa att allt blir så bra som möjligt för föreningslivet.  Vi vet av erfarenhet att våra gäster är människor som bryr sig om att överskottet från spelet går till ett gott ändamål, säger Jenny Jansson.

Läs mer om vår förmånstagare SBFO på deras hemsida www.sbfo.se och besök vår nya sajt på www.idrottensbingo.se. Registrera dig och sätt in hundra kronor så får du hundra kronor till att spela för!