Hej Ingela Axelsson – Ny chef för idrottensbingo.se

Publicerad 29 maj 2015 i idrottensbingo.se, Nyhetsbrev

hemsida_ingela

Hej Ingela, du är ny chef för idrottensbingo.se. Hur känns det?

Hej! Det känns så klart väldigt roligt. Det är mycket att sätta sig in i början men jag har haft väldigt bra hjälp av såväl Jenny Jansson, (projektledare för idrottensbingo.se, reds. anm.) bingovärdarna och flera andra riktiga bingoexperter.

Ja, du var väl och arbetade lite i en bingohall?

Ja precis, jag var på Idrottens Bingo Redbergsgården och fick lära mig hur det var att arbeta i bingohall. Jag blev superimponerad av våra duktiga medarbetare och väldigt tacksam för all den hjälp jag fick. Det var en utmaning men också riktigt roligt.

Varför vill du arbeta med just bingo på nätet?

Jag har 15 års erfarenhet från e-handel och har arbetat inom många olika branscher, allt från postorder till telekom och resor. Jag har till och med drivit en egen ridsportsbutik på nätet. Bingo på nätet är ett nytt och spännande område för mig men jag ser ändå många likheter med det jag gjort tidigare. Jag tror att jag kan utnyttja mina erfarenheter och kunskaper och samtidigt lära mig väldigt mycket.

Hur ska sajten fortsätta växa?

Jag tror att det finns en otroligt stor potential. Inte minst med tanke på de 29 fysiska bingohallar som Idrottens Bingo har. Nyckeln är att hitta synergier mellan bingohall och bingo på nätet. Det arbetar vi redan med men vi ska bli ännu bättre. Det kommer att gynna utvecklingen både i bingohall och på nätet.

Har du några dolda talanger?

Haha, jag kan se skillnad på en smörsopp och en Karl-Johan. Bland annat. Jag är lite av en svampexpert.

Välkommen till Idrottens Spel och Idrottens Bingo, och lycka till.

Tack så mycket, vi ses på sajten!