Drygt 1,2 miljoner till det lokala föreningslivet i Borås

Publicerad 4 februari 2015 i Bingovärlden

evelina_borås

Evelina Johansson (t.v.) tillsammans med Paula Holmberg, regionchef.

Idrottens Bingo Borås har delat ut drygt 1,2 miljoner till det ideella föreningslivet i Borås. Pengar som självklart betyder väldigt mycket för ungdomsidrotten på orten. Evelina Johansson, verksamhetschef i Borås, är nöjd och stolt:

– Först och främst vill jag tacka alla medarbetare och alla härliga bingogäster för ett fantastiskt år. Det är alltid roligt att komma till arbetet när man har så duktiga kollegor och så trevliga gäster. Tillsammans har vi gjort en riktigt bra insats för föreningslivet i Borås.

De 27 föreningarna som är anslutna till Idrottens Bingo Borås har såklart fått höra om utdelningen och många har hört av sig och framfört sin tacksamhet. Förklaringen till årets fina resultat tror Evelina ligger i ett trevligt bemötande och ett ökat antal bingospelare:

– Vi har sett att fler och fler har börjat spela bingo hos oss. De kanske spelade andra spel tidigare men har nu gått över till bingo. Och så har vi väldigt trevligt och roligt här, många vill komma hit och vara en del av gemenskapen.

Idrottens Bingos 29 bingohallar har sammanlagt delat ut cirka 20 miljoner till föreningslivet under 2014. Vi vill tacka alla som spelat bingo hos oss och vi hoppas kunna dela ut ännu mer nästa år. Tack också till alla medarbetare vars hårda arbete skänker glädje åt såväl bingogäster som föreningslivet!