Arbeta hos oss

Copy med bredd sökes!

I över 30 år har Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Vi ägs av Västsvenska Idrottsförbundet. I koncernen ingår bl a Idrottens Bingo, IDP Print och IDP Mailhouse.  Med ca 550 miljoner kronor i omsättning och 300 anställda fortsätter vi att satsa offensivt, allt för att kunna bidra mer till föreningslivet.

Våra 33 bingohallar ger 100 000 kronor om dagen till idrotts- och föreningslivet och vår unika bingoupplevelse på nätet, idrottensbingo.se, startade hösten 2014. Vi är dessutom i absolut framkant när det gäller utveckling och produktion av säkerhetsprodukter som t ex skraplotter och annan avancerad variabelprint.

Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl för att ”gå till jobbet”. Vill du bli en av oss?

Vi söker en ny kollega! Någon vars största passion är att skriva och gärna vill jobba med ett lika passionerat gäng där vi ofta arbetar i team över våra bolagsgränser med stor variation i arbetsuppgifterna.

Som Marknadskoordinator hos oss med copyinriktning har du en mycket betydelsefull roll på vår marknadsavdelning där vi arbetar som en liten inhouse-byrå. Vi är totalt 4 stycken kollegor som jobbar brett och stöttar varandra samtidigt som vi har olika ansvarsområden. Arbetsuppgifterna består främst av att utforma och skriva texter för webb, nyhetsbrev, sociala medier, kampanjer och annonser men även bildproduktion och grafisk formgivning.

För att lyckas i rollen tror vi att du känner dig hemma med att arbeta med digital marknadsföring och sociala medier. Din erfarenhet av skrivande är bred, du är en god kommunikatör som har en god känsla för säljande budskap med hjälp av text och bild. Du har relevant arbetslivserfarenhet som exempelvis frilans eller från inhouse byrå/reklambyrå. Du är initiativtagande, självgående och trivs med att jobba i en variationsrik miljö med flera projekt samtidigt.

Formella krav för tjänsten är:
•    Relevant utbildning
•    Du är copy med erfarenhet av kommunikation sociala medier, extern marknadsföring och webben
•    Du talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
•    Goda kunskaper i Photoshop, Illustrator, Indesign

Vi blir extra glad om du uppfyller nedan:
•    Du har erfarenhet av planering, skapande och publicering av texter i CMS, sociala medier och nyhetsbrevsverktyg
•    Du har erfarenhet av SEO-anpassad copy för digitala kanaler
•    Du har erfarenhet av Adobe After effects – rörligt media
Vi värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, och för rätt person erbjuds ett utvecklade och varierande jobb tillsammans med ett roligt team av drivna medarbetare som alla arbetar för att idrotten ska få mer resurser.

Ansök via mail på mailadress hr@idrottensspel.se med CV och personligt brev. Sista dag att ansöka är 2016-09-23 men skicka in din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.
Vid frågor kontakta Lizelotte Hofgren, Teamledare Marknadsavdelningen på lizelotte.hofgren@idrottensspel.se

(Försäljare av rekryteringsannonser och tillhörande tjänster undanbedes)