Arbeta hos oss

Idrottens Spel söker erfaren Löneadministratör!
I över 30 år har Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Våra 33 bingohallar ger 100 000 kronor om dagen till idrotts- och föreningslivet. Vi är dessutom i absolut framkant när det gäller utveckling och produktion av säkerhetsprodukter som t ex skraplotter och annan avancerad variabelprint. Vår unika bingoupplevelse på nätet genom idrottensbingo.se startade under hösten 2014.
 
Idrottens Spel ägs av Västsvenska Idrottsförbundet. I koncernen ingår bl a Idrottens Bingo, IDP Print och IDP Mailhouse i Halmstad.  Med ca 550 miljoner kronor i omsättning och 300 anställda fortsätter vi att satsa offensivt, allt för att kunna bidra mer till föreningslivet.
 
Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl för att ”gå till jobbet”. Varför inte bli en av oss?
Vi söker en driven och erfaren Löne – och HR administratör som vill vara med och utveckla vår Löne- och HR-funktion. Tjänsten är delvis ny och det finns god möjlighet att vara med och påverka innehåll och riktning av tjänsten. Du kommer att tillhöra en avdelning med 3 anställda men vara ensam om ditt ansvarsområde. Tjänsten innebär administration av cirka 300 löner i månaden inom 4 olika kollektivavtal varav merparten är kollektivanställda.

Inrapporteringar, exempelvis till Collectum och Fora, och kontakter med myndigheter ingår också. En viktig del av ditt arbete innebär dagliga kontakter med chefer och anställda som behöver hjälp och stöd i personalrelaterade frågor rörande lön och ersättningar. Utöver detta så ingår statistiskframtagning, skrivande av anställningsavtal och annat administrativt HR-stöd.

 

Vi söker dig som har
•    Minst 5 års erfarenhet av löneadministration
•    Eftergymnasial utbildning inom lön
•    Erfarenhet av att hantera både kollektivanställda och tjänstemän
•    Bra förståelse för kollektivavtal och hur de skall tolkas
•    Goda Excel kunskaper
 
Extra meriterande för tjänsten
•    Vana att hantera Hogia Lön och Hogia Time & Attendence
•    Vana att hantera Visma
•    Erfarenhet av HR-administration
•    Kopplingar till idrottsrörelsen

För att trivas i tjänsten är det viktigt att du har en god känsla för service och trivs med att handleda och svara på frågor. Det är av vikt att du är självgående och har en vilja att utveckla och utvecklas. Noggrannhet och ett strukturerat arbetssätt är förutsättningar för att klara av tjänsten.
 
Vi sitter i nya fräscha lokaler i Kallebäck och du rapporterar till vår HR-chef. För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö och hög trivsel. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och andra förmåner samt ordnar regelbundet sociala aktiviteter.
 
Ansök via mail på mailadress hr@idrottensspel.se med CV och personligt brev.

 

Sista dag att ansöka är 2016-06-06. Tillträde är efter överenskommelse.