Är du vår nya bingovärd?

Publicerad 11 september 2018 i Arbeta hos oss, Bingovärlden, idrottensbingo.se

Vi stärker vårt team på idrottensbingo.se.

I över 35 år har Idrottens Bingo som en del av Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Sedan starten har våra idag 22 bingohallar gett 100 000 kronor om dagen till idrotts- och föreningslivet. Vår unika bingoupplevelse på nätet genom idrottensbingo.se startade under hösten 2014. Med detta steg har vi adderat ytterligare en produkt till vårt varumärke och vi är en av fem aktörer på den lagliga svenska spelmarknaden.

Idrottens Spel ägs av Västra Götalands Idrottsförbund. I koncernen ingår förutom Idrottens Bingo även IDP och IDP Mailhouse och i nuläget är vi cirka 250 anställda. Idrottens Bingo drivs utan privat vinstintresse, när du spelar bingo hos oss är du med och stärker Sveriges föreningsliv. Där andra spelbolag har som idé att göra ägarna rika, är vår idé att göra både ditt och föreningslivets liv rikare! Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl att ”gå till jobbet”. Vill du bli en av oss?

Är du en utpräglad servicemänniska som vill sprida glädje och gemenskap till våra bingogäster, samtidigt som du arbetar för föreningslivet i Sverige? Vi söker nu en ny Bingovärd på heltid som vill vara med oss på vår framgångsresa!

Att ge god service till våra gäster som besöker Idrottensbingo.se genom att leda chatten, svara på frågor, leda tävlingar, dels via chatt, facebook och även via mejl och telefon. Hjälpa gästerna med kundtjänstrelaterade ärenden. Som en del av Onlineteamet kommer du också vara med och uppdatera, ta fram innehållsförslag och komma med idéer till aktiviteter och tävlingar till vår sajt och sociala medier.

Tjänsten innefattar både dag- och kvällstid. Helgarbete förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet är förlagt till vårt kontor i Göteborg.

 

Vi söker dig som:

  • Har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift (svenska)
  • Är serviceinriktad och alltid sätter kunden i centrum
  • Har datorvana och kan skriva snabbt och rätt på tangentbordet
  • Lösningsorienterad och kan ta eget ansvar

 

Extra meriterande för tjänsten är:

  • Om du arbetat med bingo, e-handel, online eller spelbranschen.
  • Har vana och kan hantera att arbeta i flera olika system
  • Har erfarenhet från kundtjänst, support, administration eller tjänstesektorn

 

För att passa som Bingovärd hos oss är det viktigt att du kan hantera alla typer av gäster med ett leende och vet vad det innebär att ge det lilla extra i alla situationer. Du trivs med att arbeta i grupp, men har inga problem med att arbeta och agera självständigt.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Skicka in din skriftliga ansökan bestående av personligt brev och CV senast den 2018-10-01 till johan.dalbro@idrottensbingo.se

 

I det personliga brevet vill vi att du berättar om varför du är intresserad av tjänsten samt vad du kan tillföra vår arbetsgrupp.